St1 kortit

Meiltä löytyy St1 kortit jokaiseen kotiin ja yritykseen!

 

St1 Yrityskortti – kortti jolla sopii yrittää

St1 kortit

St1 Yrityskortti on tarkoitettu paljon autoa käyttäville yrityksille ja yrittäjille. Kortin tapahtumat laskutetaan kerran kuukaudessa kirjanpitokelpoisella dokumentilla, mikä helpottaa yrityksesi kirjanpitoa eikä tankkauskuitteja tarvitse säilyttää.

St1 Yrityskortista ei peritä tilinhoitopalkkiota eikä vuosimaksua.

Korttiin voit valita joko täyden tai rajoitetun osto-oikeuden.
A) Vapaa osto-oikeus; kaikki St1-asemilla myytävät tuotteet
B) Rajoitettu osto-oikeus; polttoaineet, autonesteet ja pesut

St1 Visa – monipuolinen maksuaika- ja luottokortti

St1 kortit

Vuosimaksuton St1 Visa –luottokortti on kätevä tapa saada keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa koko luottosumman pois kerralla tai vaihtoehtoisesti lyhentää luottotiliäsi kuukausittain.Kätevään maksuvälineeseen on liitetty asiakkuutta palkitseva etuohjelma. Sinun ei tarvitse luopua muiden yritysten bonus- tai etukorteista kerätäksesi St1-etua, vaan voit käyttää niitä jatkossakin maksaessasi St1 Visalla. St1-etu kertyy kaikista tekemistäsi ostoksista – siis myös muista kuin St1 -asemilla tehdyistä. Maailmanlaajuisesti Visa kelpaa yli 24 miljoonassa ostopaikassa. Etu hyvitetään sinulle alennuksena polttoaine- tai muista St1 -ostoksistasi.

St1 Visa -kortin hakeminen on yhtä helppoa kuin käynti meillä. Samalla onnistuu kuluttajansuojalain mukainen hakijan sekä rinnakkaiskortin hakijan tunnistaminen ajokortin, kuvallisen henkilötodistuksen, passin tai kuvallisen Kela-kortin perusteella.

Korttiyhteistyökumppanimme Ikano Bank SE, Suomen sivuliike ottaa tarvittaessa yhteyttä ja pyytää lisätietoja. Luottotilin ehdot (pdf)

St1 Käteisalennuskortti – alennus suoraan tankkiin.

kortti

St1 Käteisalennuskortti on jokaisen tielläliikkujan vakiovaruste, jolla tankkaat aina edullisesti.

Käteisalennuskortti oikeuttaa päivittäin muuttuvaan alennukseen St1-aseman tolppahinnoista. Alennus vaihtelee asemittain ja on aina vähintään 0.5 snt/l.

St1 Käteisalennuskortti syötetään automaattiin ennen maksuvälinettä tai esitetään kassalla ennen maksua.  Käteisalennuskortin alennuksen saat maksaessasi käteisellä, pankkikortilla tai Visa Electronilla.

Saat lisätietoja kaikista edellä mainituista St1-korteista meiltä tai St1 ilmaisnumerosta 0800-13770 (24h)